Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Kολύμπια Ρόδου: Το χωριό της Ελλάδας που αντί για σπίτια έχει μόνο ξενοδοχεία!

Οι Ιταλοί έχτισαν τα Κολύμπια Ρόδου, για να τα μετατρέψουν σε πρότυπο γεωργικό χωριό. Αρκετές δεκαετίες αργότερα, τα Κολύμπια είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού, με χιλιάδες τουρίστες και πολλά πολυτελή ξενοδοχεία.


Τα ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ, όπως θα δείτε και στο βίντεο, η εικόνα από τον αέρα είναι εντυπωσιακή, με τις πολλές πισίνες να ξεχωρίζουν. Τα ξενοδοχεία είναι δε τόσο πολυτελή, που προσελκύουν εύπορους πελάτες στα ακριβούτσικα δωμάτιά τους, που (πολλά από αυτά) έχουν και ιδιωτική πισίνα. Οι χώροι πρασίνου είναι τεράστιοι, ενώ ξεχωρίζουν και τα γήπεδα του γκολφ, ένα άθλημα που έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια και πλέον αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Τα Κολύμπια πριν από 50 χρόνια ήταν ένα αγροτικό χωριό, όμως σήμερα έχει γίνει το «χωριό των ξενοδοχείων της Ελλάδας», έναν αρκετά «τσουχτερό» προορισμό που οι πλούσιοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Είναι πολύ πιθανό σε αυτή την περιοχή της Ρόδου, να χτιστεί το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, που θα είναι έτοιμο το 2018.



Πηγή: akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου